Blogit.fi

lauantai 14. lokakuuta 2017

Uutta oppimaan, vanhoille teille

Lähetin juuri hakemuksen Jyväskylän avoinmen yliopiston kirjoittamisen opintoihin. Noin 2013 olen viimeksi opiskellut kyseisessä opinahjossa samaa aihetta. Silloin en saanut mitään valmiiksi mutta toivon, että saisin uuden mahdollisuuden onnistua. Saa nähdä miten käy. En ehkä kuole jos en pääse mutta olisihan tuo pettymys jos en pääsisi kun hakemuksenkin sain vihdoin viimein kirjoitettua.

Nyt bloggeri temppuilee, menee hermo, saa nähdä kaatuuko. Puhelimella toimii hyvin mutta tietokoneella takerteli aikaisemmin ja takertelee myös nyt.

Eilen ostamani punaiset kumisaappaat saivat tänään kyytiä. Parituntia sateessa, metsässä, suolla, kalliolla ja kangasmaastossa. Hyvin toimi. Jalat kunnossa. Mieli iloisena. Mikä hermoja lepuuttava kokemus samoilla lähimetsissä. Tuoksut, värit, sade.

Sateessa samoilu koiran kanssa on hupaisaa. Koira raukka pomppii tuhatkertaisesti edestakaisin polulta toiselle, yrittää nähdä korkeiden oksien takaa oikeaa polkua. Itselle niin helppo eteneminen on toiselle aikamoisen vaikeaa. Minkä teet kun jalat on rakennettu kiinnin masuun. #elmoboyy.

Samoilun jälkeen on aina tiedossa koiran uittaminen lastenkylpyvannassa. Ainoa tapa täällä maalla saada koira uitettua kokonaan roskien poistamiseksi ja kuran pesemiseksi pois.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti