Blogit.fi

keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Some addikti vai kiinnostusta maailmasta

Some addikti on kaiketi vaarallinen silloin kun se vie aikaa parisuhteesta, perheeltä tai elämältä. Jäin kuitenkin miettimään onko pahempaa lukea, FB:tä, e-kirjoja,  tai blogeja. Väline näin käytännössä on ihan sama, puhein tai tietsikka.

Tai mikä on vanhanaikaisen kirjan paikka elämässämme. Luen joka ilta kirjaa. Yöpöydällä on aina kesken jotain hengellistä, jotain jännittävää ja jotain hömppää. Viehän kirjakin aikaa perheeltä ja puolisolta, mutta tässä maailmassa se on hyväksytympää kuin somettaminen. Kirjassa olet kirjassa, somessa olet vapaana etterissä?

 Pelaamista en harrasta. En ole oikein koskaan harrastanut. Mitä nyt lasten kanssa joskus lautapelejä, mutta netti pelaamiseen en ole koskaan päässyt sisälle. Tarkoittaa siis sitä etten ole koskaan pelannut nettipelejä. En tietokonepelejä, en teleisiopelejä. Taitaa olla minulla joku ongelma? Niin mutta mikä siis on some addikti. Se, että joka minuutti tarvitsee tarkastaa tykkääkö joku minun jutuistani. Sitäkö on some addikti.

Pelko,
ettei ole olemassa itsenä muiden silmissä ja älyvenpeleissä nyt, kohta ja tulevaisuudessa. Pelko, siitä että olemisen tasapaino katoaa, tai ei ole omassa hallinnassani.

 Eikö enää ole luottamusta siihen että kaikki vain on olemassa ja sillä selvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti